Home Despre Noi
Despre Noi PDF Imprimare Email

Caminul de batrani Senioren Haus Bethel Selimbar, este localizat de 2 km de Sibiu, in Selimbar, Str. Trifoiului , nr. 32, intr-o zona linistita, departe de aglomeratia urbana, dar foarte usor accesibil.


Dorinta noastra este sa venim in sprijinul persoanelor varstnice care au nevoie de asistenta neconditionata si cu ajutorul lui Dumnezeu si a personalului calificat, dorim sa le oferim o batranete cat mai fericita si linistita.


In acest sens centrul dispune de o cladire proprie (demisol, parter, etaj si mansarda), curte mare, parcare mare, zona verde si o gradina mare, toate insumand o suprafata de 8000 mp. Capacitatea centrului este de 84 de locuri, in camere cu 2 paturi si cu baie proprie, TV si mobilier adecvat . Asiguram servicii medicale cu 2 medici de familie, asistente medicale si infirmiere 24 din 24 de ore, servicii de ingrijire de zi, ingrijire postspitalizare, alimentatie corespunzatoare, asistenta medicala si ingrijire permanenta prin pesonal calificat. Oferim 3 mese principale si 2 gustari, totul pregatit in bucataria proprie. Curatenia se efectueaza zilnic si substantele si procedurile utilizate in cadrul serviciului de curatenie sunt la cel mai inalt nivel. Centrul este dotat cu rampa de acces si lift de persoane.


Modalitatea de inchiere a contractului de furnizare servicii - contractul de furnizare servicii se incheie in momentul institutionalizarii persoanei varstnice, cu beneficiarul sau cu unul dintre apartinatori dupa caz. Contractul are ca si anexa un angajament de plata si o declaratie privind confidentialitatea datelor cu caracter personal. Modul de calcul al contributiei beneficiarului se stabileste in functie de gradul de dependenta al persoanei varstnice ce urmeaza a fi institutionalizata.


La noi omul se afl? in centrul atentiei. Respectam personalitatea si demnitatea locatarilor din resedinta, oferindu-le o ambianta placuta si confortabila precum si sentimentul de a fi acasa.


despre-noi